Tiger Mulch Forest Mix zorgt voor propere en veilige speelomgeving in SBS De Geluksvogel

Recent hebben we met veel plezier onze meest recente Tiger Mulch-installatie afgerond bij SBS De Geluksvogel in Brugge. De school was de voortdurende modderproblemen rond het speeltoestel en de heuvel op hun speelplaats beu. Na talloze klachten van ouders over de modderige schoenen en vuile kleren van hun kinderen, heeft de school eindelijk een beslissing genomen die zowel het milieu als de speelomstandigheden ten goede komt. Ze kozen voor onze duurzame Tiger Mulch Forest Mix – de ideale oplossing voor dit probleem.

Waarom Tiger Mulch?

Tiger Mulch is een valbrekende, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke bodembedekking die speciaal ontwikkeld is voor speelplekken, wandelpaden en andere natuurlijke omgevingen. Het unieke aan onze Forest Mix is dat het de natuurlijke uitstraling van boomschors nabootst, waardoor het perfect past in een groene, natuurlijke omgeving zoals die van SBS De Geluksvogel.

De school had een specifiek probleem: gras groeide niet goed op de heuvel en rond het speeltoestel, wat resulteerde in een modderig en onstabiel speeloppervlak na elke regenbui. Dit zorgde voor frustratie bij de kinderen, ouders en het schoolpersoneel. Door te kiezen voor Tiger Mulch, verzekeren ze nu een propere, veilige en duurzame speelomgeving, het hele jaar door.

Tiger Mulch Forest Mix zorgt voor propere en veilige speelomgeving in SBS De Geluksvogel, Brugge
Tiger Mulch Forest Mix zorgt voor propere en veilige speelomgeving in SBS De Geluksvogel, Brugge

De voordelen van Tiger Mulch Forest Mix

  1. Natuurlijke uitstraling
    De Tiger Mulch Forest Mix heeft een natuurlijke look en voelt aan als echte boomschors, wat het perfect maakt voor scholen en speeltuinen in een groene setting. Het past naadloos in de natuurlijke glooiingen van het terrein en biedt een organische uitstraling die prettig is om naar te kijken.

  2. Moddervrij en onderhoudsarm
    Een van de grootste voordelen van Tiger Mulch is dat het een duurzame, stabiele ondergrond biedt die moddervorming voorkomt. Hierdoor hoeven ouders niet langer te klagen over vuile kleren, en hoeven schoolmedewerkers zich geen zorgen meer te maken over gladde, gevaarlijke modderplekken.

  3. Duurzaam en weerbestendig
    De Forest Mix blijft in topconditie, ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden. Het materiaal is ontworpen om langdurig mee te gaan zonder veel onderhoud, wat zowel tijd als geld bespaart voor scholen.

  4. Veiligheid boven alles
    Tiger Mulch is ook een uitstekende valbreker, wat betekent dat het een veilige oplossing biedt rondom speeltoestellen. Dit verhoogt de veiligheid van de kinderen tijdens het spelen, vooral op plekken zoals de heuvel bij SBS De Geluksvogel.

Een duurzame investering voor de toekomst

De keuze van SBS De Geluksvogel voor Tiger Mulch toont hun betrokkenheid bij het creëren van een veilige, duurzame en moddervrije speelruimte. Met de nieuwe Tiger Mulch Forest Mix kunnen de kinderen nu onbezorgd spelen, zelfs na een regenbui, terwijl de school er zeker van is dat ze de beste oplossing hebben gekozen om de speelomgeving netjes en veilig te houden.

Met deze installatie hebben we opnieuw bewezen dat Tiger Mulch de perfecte keuze is voor speelplaatsen waar gras niet goed groeit en waar men gebruik maakt van natuurlijke glooiingen. De installatie is niet alleen een praktische oplossing voor de modderproblemen, maar het geeft de speelplaats ook een mooie, natuurlijke uitstraling die het hele jaar door onderhouden blijft.

Heeft jouw school of speelplaats ook last van modder en slecht groeiend gras? Overweeg dan om net als SBS De Geluksvogel te kiezen voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van Tiger Mulch!

Tiger Mulch Forest Mix zorgt voor propere en veilige speelomgeving in SBS De Geluksvogel, Brugge
Tiger Mulch Forest Mix zorgt voor propere en veilige speelomgeving in SBS De Geluksvogel, Brugge

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school of speelplaats? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Tiger Mulch oplossingen. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en duurzame speelomgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, zonder zorgen over modder of vuil.

Deze game changers gingen je voor

Onze drijfveer is een duurzame wereld te creëren voor onze kinderen zodat ze veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarom zetten we alles op alles in het verduurzamen van velden, pleinen en speeltuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken we game changers met een gemeenschappelijk doel. Sluit je aan bij onze game changers.

Word jij ook een gamechanger?