Circulair kunstgras in jouw tuin?

In tegenstelling tot veel andere ecologische kunstgrassen, wordt ons circulaire kunstgras niet gedowncycled tot andere producten, maar blijft het hetzelfde kwalitatieve kunstgras. We sluiten de cirkel, en dat maakt een groot verschil voor het milieu.

Als je als particulier geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van circulair kunstgras in je tuin, raden we je graag aan om contact op te nemen met onze partners. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van circulair ONE-DNA™ kunstgras voor particuliere toepassingen.

Onze partners voor plaatsing van circulair kunstgras bij particulieren

Bij Kunstgrascenter en Kunstgrasservice vind je hetzelfde aanbod circulair kunstgras in combinatie met onze waterdoorlatende ondergrond. Neem vrijblijvend contact met hen op voor een offerte of kom langs in hun kijktuin.

Regio Antwerpen en Waasland

Regio West- en Oost-Vlaanderen

Plaatsing door professionals

Kunstgrascenter en Kunstgrasservice hebben jarenlange ervaring in de sector. Beide teams bestaan uit vakmannen die graag ter plaatse komen voor het plaatsen van circulair kunstgras in jouw tuin.

Kies voor een duurzame
en onderhoudsvriendelijke tuin!

Ontdek waarom ons duurzaam kunstgras de ideale oplossing is voor jouw tuin.

Circulair ONE-DNA™ gras

Net zoals Proxy Fields verdeelt Kunstgrascenter ook het ONE-DNA™ gras van LimeGreen®. Dit kunstgras bestaat uit slechts één grondstof en is daardoor volledig recycleerbaar.

Duurzaam en sterk gras

Ons Replayable™ systeem is bestand tegen zwaar voetverkeer en weersomstandigheden. Het raakt niet beschadigd door de zon of slijtage. Daarnaast wordt het minder snel modderig en glad.

Waterdoorlatende ondergrond

Kunstgrascenter werkt met dezelfde waterdoorlatende ondergrond als Proxy Fields. Deze volledig natuurlijke ondergrond is gemaakt uit Lava wat zorgt voor een goede waterdoorlaatbaarheid.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project