Duurzame speelplaats op jouw school?

Als school wil je niets liever dan een veilige en visueel aantrekkelijk speelomgeving voor je leerlingen. Een groen schoolplein dat kinderen uitnodigt om te bewegen en te ontdekken. Proxy Fields is dé expert in het aanleggen van duurzame buitenruimtes voor scholen, met een focus op duurzaamheid en veiligheid. Ontdek ons aanbod voor scholen.

Kies voor onze duurzame en veilige
ondergronden voor speelplekken

We willen kinderen een veilige omgeving bieden waar ze kunnen spelen, leren en groeien. Wij geloven dat spel en plezier essentieel is voor de ontwikkeling van een kind en een basis vormt voor gezonde groei en leren. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk kind, toegang heeft tot mogelijkheden voor spel en beweging.

Veilig en valdempend

Veiligheid is essentieel op school, daarom is het belangrijk om een valdempende ondergrond op de speelplaats te installeren. Afhankelijk van de valhoogte bieden wij de juiste valdemping om de veiligheid van de kinderen te verzekeren.

Duurzaam buiten spelen

Onze verschillende ondergronden zijn bestand tegen zwaar voetverkeer en weersomstandigheden. Ze raken niet beschadigd door zonlicht of slijtage, wat ze ideaal maakt voor scholen waar veel kinderen dagelijks over dezelfde plekken lopen.

Stimuleert creativiteit

Of je nu kiest voor een ondergrond op basis van kunstgras of eerder voor een gerecycleerde rubberondergrond. Elke ondergrond is beschikbaar is een frisse kleur wat zorgt voor een aantrekkelijk oppervlak. Wetenschappelijke studies tonen duidelijk aan dat felle, mooie kleuren, het creatief denkvermogen bij kinderen optimaliseert.

Replayable: circulair kunstgras voor een veilig schoolplein

Het Replayable concept van Proxy Fields is een innovatief systeem voor de inrichting van het schoolplein. Deze valdempende ondergrond bestaat uit circulair ONE-DNA kunstgras, valdempende shockpads en een waterdoorlatende laag

Zacht en valdempend

Het kunstgras op de speelplaats voelt natuurlijk aan en biedt optimale valdemping onder speeltoestellen zoals schommels en glijbanen. Zo kunnen kinderen zorgeloos spelen op een veilige ondergrond die voldoet aan de hoogste normen. 

Duurzaam

Met Replayable creëer je een betoverende speelomgeving die generaties lang meegaat, zonder nieuwe grondstoffen te gebruiken en op een CO2-neutrale manier.

Playtop: kleurrijke speelondergrond met Nike Grind

Voor een creatieve en duurzame inrichting van een speelplaats biedt Proxy Fields ook Playtop. Deze speelondergrond bestaat deels uit Nike Grind, gerecycled rubber van sportschoenen. Het resultaat zijn kleurrijke en veilige speeloppervlakken met uitstekende valdempende eigenschappen. De elasticiteit van het gietrubber minimaliseert de impact van een val, waardoor kinderen veilig kunnen spelen op het schoolplein.

Tiger Mulch: natuurlijke uitstraling en valdemping

Tiger Mulch is een andere duurzame oplossing voor de speelplekken op scholen, vooral geschikt voor hellingen bij glijbanen of als ondergrond voor paden. Deze valdempende ondergrond, gemaakt van gerecycleerde vrachtwagenbanden, heeft de look van houtsnippers en past daardoor perfect in een groene omgeving. Met Tiger Mulch combineer je veiligheid en een natuurlijke uitstraling.

Onderhoud van speeltoestellen en -ondergronden

Naast het aanleggen van veilige speelplekken, biedt Proxy Fields verschillende diensten om je buiten speelruimte in topconditie te houden. Denk aan het onderhoud, de inspectie en reparatie van speeltoestellen, het reinigen van zandbakken en rubber tegels, en het reinigen en recyclen van kunstgras. Zo blijft het uw speelplaats veilig en aantrekkelijk voor kinderen om te spelen.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project