Kunstgras onderhoud: professionele reiniging door Proxy Fields

Kunstgras is een populaire ondergrond voor speelplaatsen en sportvelden, dankzij de duurzaamheid en het lage onderhoud. Het ziet er altijd mooi en netjes uit, maar af en toe heeft het toch een opfrisbeurt nodig om de veiligheid, esthetiek en levensduur van het kunstgras te verzekeren. Proxy Fields specialiseert zich in het reinigen van kunstgras voor scholen en gemeenten, om zo een veilige en schone speelomgeving te garanderen.

Waarom kunstgras reinigen?

Kunstgras is onderhoudsarm, maar dat betekent niet dat je het moet verwaarlozen. De natuur heeft ook zo zijn impact op de duurzaamheid en uitstraling van het kunstgras. Door blootstelling aan pollen, stof, en bladeren wordt het kunstgras vervuild. Ook de slijtage door intensief gebruik zorgt ervoor dat fijne deeltjes het oppervlak kunnen verharden en de drainage kunnen belemmeren. Dit creëert een voedingsbodem voor mos, onkruid en algen, met als gevolg een verhoogd risico op uitglijden. Professionele reiniging door Proxy Fields verwijdert niet alleen deze vervuiling, maar zorgt ook voor het behoud van de veiligheid en uitstraling van uw veld of speelplaats.

Hoe we kunstgras schoonmaken

Bij Proxy Fields hebben we voor elk type veld de juiste aanpak. Of je nu een uitgestrekt sportveld hebt of een gezellige speelplaats, we komen graag ter plaatse om jouw kunstgrasveld weer te laten stralen.

De reinigingstechnieken variëren afhankelijk van de grootte en het gebruik van het kunstgrasoppervlak. Voor grote oppervlakten gebruiken we gespecialiseerde kunstgras onderhoud machines die het veld borstelen en indien nodig nieuw zand aanbrengen. Kleinere oppervlakken worden gereinigd met een borstelmachine, en speciale apparatuur wordt ingezet voor het verwijderen van mos en onkruid. Het resultaat is een veilig, schoon en goed onderhouden kunstgrasoppervlak.

Voordelen van professioneel kunstgras onderhoud

Compleet speeltuinonderhoud door Proxy Fields

Wil je je volledige speelplaats, sportveld of speeltuin een grondige opfrisbeurt geven? Bij Proxy Fields vind je één partner voor al je behoeften. Je kunt ook op ons rekenen voor het reinigen van rubberen tegels en zandreiniging

Moeten de speeltoestellen binnenkort gekeurd worden of hebben ze onderhoud nodig? Ook daarvoor kun je bij Proxy Fields terecht. We bieden inspectie, onderhoud en reparatie van alle speeltoestellen aan.

Speeltuin zand reinigen

Wist je dat de zandbak van speeltuinen al snel vol ligt met heel wat vuil zoals stenen, scherven en oud speelgoed? Laat daarom het zand van je speeltuin efficiënt reinigen met een trommelzeef. De ideale oplossing voor scholen en gemeenten.

onderhoud speeltoestellen

Vertrouw op ons ervaren team voor het onderhoud van uw speeltoestellen, zodat ze altijd in optimale staat verkeren voor veilig speelplezier.

Rubber tegel reiniging

Is jouw speelplek bedekt met rubberen tegels? Ook dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd worden. Bij Proxy Fields kan je terecht een grondige reiniging, waardoor de veiligheid en uitstraling van uw speelomgeving worden gewaarborgd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in de professionele reinigingsdiensten van Proxy Fields? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de specifieke diensten die je nodig hebt. We helpen je graag verder voor het opfrissen van je speelplek of sportveld.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project