Onderhoud van speeltuinen: ontdek onze diensten

Ontdek de uitgebreide dienstverlening van Proxy Fields, de ideale partner voor speeltuinen, scholen en gemeenten. Naast onze specialisatie in valdempende ondergronden zoals circulair kunstgras, bieden wij een breed scala aan services die zorgen voor een volledig onderhoud en opvolging van uw speelomgeving. Als eigenaar van een speeltuin of school kunt u bij ons rekenen op deskundig onderhoud en zorgvuldige opvolging, waardoor wij u volledig ontzorgen. Met onze diensten wordt uw speelplek niet alleen veiliger en gemakkelijker te beheren.

Ontdek onze diensten voor speelplekken

Kunstgras recyclage

ONE-DNA™ kunstgras is circulair recycleerbaar. Dat betekent dat we deze oude kunstgrasmatten kunnen laten recycleren tot één grondstof en hier opnieuw hetzelfde product van kunnen maken.

Kunstgras laten reinigen

Laat je kunstgrasvelden weer stralen met onze professionele reinigingsdiensten, waardoor ze schoon, hygiënisch en klaar zijn voor intensief gebruik.

onderhoud speeltoestellen

Vertrouw op ons ervaren team voor het onderhoud van uw speeltoestellen, zodat ze altijd in optimale staat verkeren voor veilig speelplezier.

inspectie en reparatie speeltoestellen

Wij voeren grondige inspecties uit om mogelijke gebreken te identificeren en bieden deskundige reparaties om ervoor te zorgen dat uw speeltoestellen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Speeltuin zand reinigen

Wist je dat de zandbak van speeltuinen al snel vol ligt met heel wat vuil zoals stenen, scherven en oud speelgoed? Laat daarom het zand van je speeltuin efficiënt reinigen met een trommelzeef. De ideale oplossing voor scholen en gemeenten.

Rubber tegel reiniging

Is jouw speelplek bedekt met rubberen tegels? Ook dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd worden. Bij Proxy Fields kan je terecht een grondige reiniging, waardoor de veiligheid en uitstraling van uw speelomgeving worden gewaarborgd.

Waarom kiezen voor professioneel onderhoud en herstelling?

Wat kan Proxy Fields voor jou betekenen?

Bij Proxy Fields streven we naar de hoogste kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart kunt genieten van veilige en duurzame speelomgevingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het onderhouden van uw speelplek.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project