Onze nieuwste projecten

Ben je benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje tussen de projecten waarbij we ons steentje konden bijdragen.

Proxy Fields realiseert state-of-the-art multisportveld bij basisschool De Bel in Muizen

Het hart van het project is het gebruik van Proxy Fields' revolutionaire ONE-DNA artificial gras en de Proplay shockpad van Schmitz Foam. Deze geavanceerde technologieën bieden een uitzonderlijke speelervaring en hebben diverse voordelen voor de kinderen van Basisschool De Bel.

Een veilige speelomgeving voor de Esdoornschool in Hombeek

Proxy Fields creëerde een veilige en duurzame speelomgeving bij de Esdoornschool in Hombeek in samenwerking met Yalp. We gebruikten ons Replayable systeem dat gekend staat voor een goede valdemping, duurzaamheid en zacht ONE-DNA gras.

VBS Mariagaarde School in Borgerhout kiest duurzaamheid

Steeds meer scholen zetten een stap naar een groenere toekomst. Een mooi voorbeeld hiervan is basisschool Mariagaarde in Borgerhout. Zij kozen voor een duurzame revolutie en onderscheiden zicht met ONE-DNA™ Kunstgras en Ecoterra™ ondergrond.

Speelpleintje vluchtelingenkamp Linkeroever

Het vluchtelingenkamp op Linkeroever werd deels omgebouwd tot een tijdelijk schooltje, zodat ook de Oekraïense kinderen naar school kunnen gaan. Antwerpen koos voor een duurzame oplossing voor het speelveld met ons circulair valdempend systeem Replayable.

Duurzame speelplek bij Sint-Agnes Kleuteronderwijs in Antwerpen

Laat kinderen naar hartenlust buiten spelen op een mooie en valdempende speelplaats. Ontdek hoe circulair kunstgras bijdraagt aan een milieubewuste speelplaats. Bekijk ons project bij Sint-Agnes Kleuteronderwijs in Antwerpen.