Duurzame ondergrond in jouw fitness- of revalidatiecentrum?

Kies voor een duurzame, zachte ondergrond in en rond jouw fitness of revalidatiecentrum. Ideaal om op te sporten of oefeningen te doen én goed voor het milieu.

Kies voor een duurzame en
valdempende ondergrond

Het gebruik van kunstgras in revalidatiecentra biedt tal van voordelen, zoals verhoogde veiligheid, minder onderhoud, verbeterde esthetiek en ecologische duurzaamheid. Deze voordelen maken het een uitstekende keuze voor instellingen die een optimale omgeving willen creëren voor het herstel en welzijn van patiënten of sporters.

Veilig en valdempend

Door ons Replayable™ systeem creëren we een valdempend systeem dat ideaal is voor patiënten waarvan de gewrichten zo weinig mogelijk belasting mogen ervaren tijdens de revalidatie. Het biedt een veilige en comfortabele ondergrond voor patiënten om op te lopen of om oefeningen op te doen.

Duurzaam buiten sporten

Ons Replayable™ systeem is bestand tegen zwaar voetverkeer en weersomstandigheden. Het raakt niet beschadigd door de zon of slijtage, waardoor het een slimme investering is voor gezondheidsinstellingen en fitnesscentra.

Mooie, aangename omgeving

Naast de praktische voordelen kan het ONE-DNA kunstgras ook zorgen voor een aangenamere en uitnodigende omgeving voor patiënten en klanten. Het weelderige groene uiterlijk kan de motivatie verbeteren, wat belangrijk is voor patiënten die langdurig revalideren of mensen die vaak indoor sporten.

Ga voor circulair kunstgras

Ons ‘Replayable™’ systeem is uiterst verantwoord, omdat we enkel werken met circulair recycleerbare onderdelen. Zo zijn al onze partners gescreend en is ons take-back programma het enige échte 100% circulaire take-back programma op de markt. Doordat we zoveel mogelijk werken met elektrische machines en de fabriek bijna zo goed als op zonne-energie draait, is het ons doel om tegen 2030 al CO2 neutraal te zijn.

Waarom kiezen voor artificieel gras?

Onderhoudsvriendelijk

Het voordeel van kunstgras is dat het weinig onderhoud vergt. In tegenstelling tot klassieke vloeren, kan het er jarenlang perfect blijven uitzien. Dit is vooral gunstig voor revalidatiecentra, die meestal beperkte middelen en personeel hebben, omdat het tijd en middelen vrijmaakt die beter kunnen worden gebruikt voor patiëntenzorg.

Waterdoorlatend en verkoelend

Het Replayable™ systeem heeft ook een water bufferende werking zodat water stilaan de grond kan insijpelen. Daarnaast zorgt dit ook voor een verkoelend effect. Ons ONE-DNA™ kunstgras wordt dus niet heet in de zomer.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project