Nieuws en blogs

Welkom op onze nieuwspagina, waar we je op de hoogte houden van het laatste nieuws en de meest actuele ontwikkelingen binnen Proxy Fields en de wereld van circulair kunstgras!

Proxy Fields, powered by Proxygrass

Een opmerkelijke samenwerking markeert een mijlpaal in de kunstgras- en valdempingsindustrie met de aankondiging van de fusie tussen, Kunstgrascenter, Kunstgrasservice, IB Grass en Proxy Fields.

Schoolbouwformule en Proxy Fields slaan de handen ineen

Duurzame speelomgevingen stimuleren actief leren en creativiteit. Via Schoolbouwformule delen we expertise voor een duurzaam speelbeleid, om scholen te helpen bij het bouwen aan een duurzame toekomst.

Proxy Fieds is op weg naar een duurzame toekomst

We presenteerden met trots onze vooruitstrevende initiatieven op het gebied van recyclage en waterbeheer aan Vlaams Volksvertegenwoordiger Freya Perdaens.
Replayable

Replayable™: gecertificeerd valdempend systeem

Maak kennis met Replayable™ van Proxy Fields, het allereerste gecertificeerde 100% circulaire recyclebare valdempende systeem in België.
Beats of golf circulair kunstgras

Sterke partnership met Beats of Golf

Met het ONE-DNA® Grass en de Proplay shockpads biedt het een baanbrekende oplossing voor een uitdaging waar Beats of Golf regelmatig mee te maken heeft – de behoefte aan gras en demping bij elk project.
Kinderen spelen op speelplaats met kunstgras

Duurzaam speelbeleid

Een duurzaam speelbeleid op scholen is een cruciale stap in het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving voor kinderen. Ontdek onze visie.

Recyclage of downcycling

Recyclage of downcycling? We horen vaak “100% recyclebaar”, maar is dat echt waar? In dit blogartikel leggen we het verschil uit.

Wat is de definitie van circulariteit

Ontdek wat circulariteit juist is en hoe Proxy Fields dit in de realiteit gebruikt. Lees alles over onze circulaire aanpak.
Schmitz foam shockpads

Nieuwe partnership met Schmitz Foam

Schmitz Foam is een toonaangevend bedrijf in de productie van valdempende Proplay® shockpads. Ze zijn volledig circulair. Lees meer.
Duurzaam speelbeleid

Duurzaam speelbeleid

Duurzaam speelbeleid: een duidelijke visie Een duurzaam speelbeleid op scholen is een belangrijke stap in het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving voor kinderen. Het is een beleid dat gericht is op het versterken van de relatie tussen kinderen…

Recyclage of downcycling

Recyclage of downcycling

Recycling of downcycling? Het belang van gescheiden grondstoffen in circulair kunstgras Recyclage of downcycling? Wat is het verschil als het gaat om circulair kunstgras? We horen vaak termen als “100% recyclebaar”, maar is dat echt waar? In dit blogartikel leggen…

Wat is de definitie van circulariteit

Wat is de definitie van circulariteit

Proxy Fields gaat voor 100% circulariteit Bij Proxy Fields streven we naar 100% circulariteit met circulair ONE-DNA kunstgras, valdempende shockpads en een waterdoorlatende ondergrond. In deze blogpost bespreken we circulariteit en hoe Proxy Fields dit toepast in hun duurzame producten.…

Nieuwe partnership met Schmitz Foam

Nieuwe partnership met Schmitz Foam

Nieuwe partnership met Schmitz Foam Onze nieuwe sterke partnership met Schmitz Foam uit Nederland is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Schmitz Foam is een toonaangevend bedrijf in de productie van Proplay® shockpads. Contacteer ons Circulaire shockpads van Schmitz Foam…