Innovatie en duurzaamheid komen samen in deze sterke partnership met Beats of Golf

Proxy Fields kondigt met trots een nieuwe partnership aan met Beats of Golf, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en plaatsen van indoor golfsimulatoren. Deze samenwerking stelt nieuwe normen in de golfindustrie, waarbij technologische innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Beats of Golf, innoverend en sterk

Beats of Golf heeft zich bewezen als een innoverend en sterk bedrijf dat zich toelegt op het leveren en installeren van hoogwaardige indoor golfsimulatoren aan particulieren, bedrijven, evenementen en golfclubs. Het bedrijf zet zich niet alleen in voor technologische vooruitgang binnen de golfsimulatie, maar ook voor een duurzame keuze in de gebruikte materialen. Deze gedeelde visie maakt de partnership tussen Beats of Golf en Proxy Fields zo sterk.

Beats of golf logo
Beats of golf circulair kunstgras

One-DNA® Gras en Proplay® shockpads

Met het ONE-DNA® Grass en de Proplay shockpads biedt het een baanbrekende oplossing voor een uitdaging waar Beats of Golf regelmatig mee te maken heeft – de behoefte aan gras en demping bij elk project. Dankzij het gebruik van ons ONE-DNA® grass en de Proplay ®shockpads, die voor 100% circulair zijn, kan Beats of Golf milieuvriendelijke golfsimulatoren creëren met een minimale ecologische voetafdruk.

Daarnaast neemt Proxy Fields de verantwoordelijkheid voor de meest duurzame recyclage van het gras. “Nog niet al het gebruikte gras is 100% circulair recyclaarbaar zoals ons ONE-DNA® Grass en onze shockpads.” Vertelt Yannis Horemans, eigenaar bij Proxy Fields. Zo is er nog steeds het putting -en Teegrass, dat momenteel nog niet getuft kan worden op onze revolutionaire PE-Backing. In 2024 verwachten we echter ook hier een antwoord op. Maar door ook dit gras achteraf op de juiste manier te recycleren, kunnen we tot 90% van het product herbruiken, wat nog altijd een verbetering is van de huidige situatie, nl: de verbranding van het ‘oude gras’.

Samenwerking tussen Beats of Golf en Proxy Fields

De samenwerking tussen beide partijen belooft nieuwe mogelijkheden en een verhoogde duurzaamheid in de wereld van indoor golfsimulatoren. Beide bedrijven zijn vastbesloten om gezamenlijk te innoveren en een positieve impact te hebben op het milieu.

Ons speelterrein beschermen en tegelijkertijd meer en betere golfers creëren is een echte uitdaging." Samen met Proxy Fields willen we de golfmarkt doen groeien en nieuwe en bestaande golfers 12 maanden per jaar laten genieten van golf. Digitaal golfen is de toekomst, laat ons het meteen op een juiste , ecologische manier doen.”

Dat een gerenommeerd en sterk groeiend bedrijf als Beats of Golf voor ons kiest, bewijst eens te meer dat ze, net als wij, denken aan de planeet en het gebruik van zoveel mogelijk circulair gerecycleerde materialen. We zijn dan ook zeer verheugd met deze partnership.

Word jij ook een gamechanger?