Duurzame speelplek in jouw kinderdagverblijf?

Ga voor een duurzaam kinderdagverblijf met circulair ONE-DNA™ kunstgras van Proxy Fields. Zo creëer je een veilige en comfortabele speelplek voor kinderen die ook nog eens milieuvriendelijk is.

Kies voor een duurzame
en veilige
ondergrond!

Het ONE-DNA™ kunstgras is om verschillende redenen een populaire keuze geworden voor kinderdagverblijven. Het biedt een comfortabele en veilige speelplek voor de allerkleinsten. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, visueel aantrekkelijk en milieuvriendelijk.

Veilig en valdempend

Onze valdempende ondergrond bestaat uit een laag circulair kunstgras dat in tegenstelling tot natuurgras geen scherpe randen of stenen heeft. Daarnaast leggen we onder ons ONE-DNA™ kunstgras ook steeds valdemping van Schmitz Foam. Zo kunnen de kindjes zorgeloos spelen zonder zich te verwonden.

Duurzaam buiten spelen

Ons Replayable™ systeem is bestand tegen zwaar voetverkeer en weersomstandigheden. Het raakt niet beschadigd door de zon of slijtage. Daarnaast wordt het minder snel modderig en glad, waardoor het buitenspelen veel meer gestimuleerd wordt.

Visueel aantrekkelijk

Het ONE-DNA™ kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en vormen zodat het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk kinderdagverblijf. Zo kan je ook makkelijk schommels, glijbanen en zandbakken integreren.

Onze missie: een veilige, duurzame omgeving voor kinderen creëren

Doordat we werken met een natuurlijk, circulaire onderlaag, kunnen alle componenten achteraf 100% gerecycleerd worden. Iets wat onmogelijk is bij gebonden onderlagen waar cement in wordt verwerkt.

Proxy Fields zorgt voor een veilige, onderhoudsarme en aantrekkelijke speelplek voor de allerkleinsten in kinderdagverblijven. Het bespaart niet alleen geld, het zorgt vooral voor een leuke, duurzame en stimulerende omgeving voor kinderen om te spelen en te leren.

Waarom kiezen voor artificieel gras?

Onderhoudsvriendelijk

Ons ONE-DNA™ kunstgras heeft weinig onderhoud nodig, wat ideaal is voor kinderdagverblijven. In tegenstelling tot natuurgras, dat regelmatig besproeid, gemaaid en bemest moet worden, hoeft kunstgras slechts af en toe schoongemaakt en geborsteld te worden. Dit kan een enorme kostenbesparing zijn voor kinderdagverblijven en helpt om een schone en veilige omgeving voor kinderen te behouden.

Waterdoorlatende ondergrond

Het Replayable™ systeem buffert water waardoor bij hevige regenbuien het water vertraagt de grond insijpelt, wat dan weer zorgt voor minder wateroverlast. 

Daarnaast biedt dit systeem ook een verkoelend effect. Het LimeFill™ systeem houdt het vocht langer vast en daardoor zorgt het voor een lagere temperatuur van de mat. 

Baby op kunstgras kinderdagverblijf

Contacteer ons voor jouw duurzaam project