Tiger Mulch: duurzame en veilige valdemping met natuurlijke uitstraling

Tiger Mulch geeft autobanden een nieuw leven door deze te verwerken tot rubbersnippers. Zo creëren ze een duurzame en valdempende ondergrond. Ontdek waarom Tiger Mulch de perfecte keuze is voor jouw project.

Wat is Tiger Mulch?

Tiger Mulch is een duurzame, valdempende ondergrond gemaakt van gerecycleerde vrachtwagenbanden. Qua look leunt het sterk aan bij houtsnippers wat ervoor zorgt dat het perfect past in een natuurlijke omgeving zoals parken of speelplekken. Daarnaast heeft Tiger Mulch ook heel wat extra voordelen. Zo is deze ondergrond volledig recycleerbaar, wat perfect aansluit bij de visie van Proxy Fields.

Voordelen van Tiger Mulch

Natuurlijke uitstraling

Tiger Mulch biedt de natuurlijke uitstraling van houtsnippers, maar zonder de nadelen. Het blendt prachtig in een natuurlijk landschap en geeft een warme, uitnodigende sfeer aan elke omgeving. Dankzij de diverse kleuropties en ontwerpmogelijkheden kan je een visueel aantrekkelijke buitenruimte creëren die perfect past bij jouw uniek project.

Weinig onderhoud, lange levensduur

In tegenstelling tot houtsnippers die vergaan, heeft Tiger Mulch weinig onderhoud nodig en gaat het lang mee. Met een kwaliteitsproduct dat zelden schoongemaakt hoeft te worden, bespaar je tijd en geld terwijl je toch een veilige omgeving behoudt.

Flexibele plaatsing

Tiger Mulch kan overal worden gelegd, zelfs in organische vormen of op hellingen. Je hebt dus geen mooi uitgelijnd vlak nodig, wat de installatie flexibel en eenvoudig maakt. Het is een perfecte oplossing voor onder glijbanen.

Weerbestendig en veilig

Het is waterdoorlatend en wordt niet glad bij nat weer, waardoor het geschikt is voor wandelpaden en speelplekken. Tiger Mulch is een gecertificeerde valdempende ondergrond die zorgt voor maximale veiligheid.

Milieuvriendelijk en recyclebaar

Tiger Mulch is gemaakt van gerecycleerde autobanden die anders op de afvalberg zouden belanden. Daarnaast is ook het afgewerkt product nadien weer volledig recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijk keuze is voor jouw project.

Tiger Mulch vs. alternatieven

Net zoals houtsnippers heeft Tiger Mulsh een natuurlijke look en zie je dit vaak in parken of wandelpaden. Maar waarom zou je nu kiezen voor Tiger Mulch in plaats van alternatieven zoals houtsnippers of zand?

Tiger Mulch

Houtsnipper pad

Houtsnippers

Voor wie is Tiger Mulch?

Tiger Mulch is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsarme, toegankelijke en natuurlijk ogende ondergrond. Denk aan parken, scholen, speeltuinen, looppaden en zelfs paden in dierentuinen.

Ben je geïnteresseerd in Tiger Mulch te ervaren voor jouw buitenruimte? Neem contact op met Proxy Fields voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project