Zandbakken reinigen voor scholen en gemeenten met een trommelzeef

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat kinderen veilig kunnen spelen. Niets zo fijn als ze zorgeloos zien ravotten in de speeltuin of de zandbak. Maar is die zandbak wel zo veilig als we denken? Bij Proxy Fields hebben we de oplossing: zand zeven met een trommelzeef! Klinkt technisch? Geen zorgen, we leggen het graag even uit.

Waarom zand zeven net zo belangrijk is als je handen wassen

Een zandbak is als een schatkist voor kinderen, maar helaas soms ook voor katten… en afval. Voordat je het weet, gebruiken katten het als hun persoonlijke toilet en liggen er meer verborgen ‘schatten’ in dan je lief is. Scherven, stenen, oud speelgoed en zelfs flesjes – je kunt het zo gek niet bedenken. En dan hebben we het nog niet eens over onkruid en wortels die het zand hun huis noemen. Niet echt de veilige haven die we voor ogen hadden.

Efficiënt de zandbak reinigen met onze zandzeefmachine

Nu komt de trommelzeef in actie, deze biedt een efficiënte oplossing voor het reinigen van  vervuilde en overwoekerende zandondergronden op scholen en gemeentespeeltuinen. Onze kleine elektrische kraan met een schepbak en een draaiende zeeftrommel filtert alles wat niet in een zandbak thuis hoort eruit. Het resultaat? Schoon zand dat weer veilig is voor de kleinste avonturiers onder ons. En het mooie is, dat dit toestel overal makkelijk bij kan – tussen de schommels door, onder de glijbaan, geen plekje wordt overgeslagen.

Voordelen van een trommelzeef

Waarom moeten we nu kiezen voor de trommelzeef? Wel, deze heeft een paar trucjes achter de hand. In tegenstelling tot de Sandhase, kan onze trommelzeef zich een weg banen door de meest volgebouwde speeltuinen. Plus, het is veel efficiënter in het scheiden van afval van zand, waardoor je zandbak niet alleen schoner wordt, maar ook veiliger.

Proxy Fields staat voor je klaar!

Ben je klaar om je speeltuin of zandbak een welverdiende schoonmaakbeurt te geven? Bij Proxy Fields hebben we niet alleen een hart voor veilige speelomgevingen maar ook voor het milieu. Of je nu een zandbak wilt laten reinigen, of de hele speeltuin wilt opfrissen, wij helpen je graag. Want naast zandreiniging ook circulair kunstgras aan, perfect voor een duurzame speelplek.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we samen zorgen voor veilige en schone speelplekken voor onze kinderen!

Contacteer ons voor jouw duurzaam project