Laat je rubberen tegels reinigen door Proxy Fields

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat onze buitenspeelplekken en sportvelden veilig en schoon blijven, zodat iedereen er met een gerust hart van kan genieten. Rubberen tegels en vloeren zijn populair vanwege hun dempende eigenschappen, maar ze vereisen regelmatig onderhoud om hun functie en esthetiek te behouden. Daarvoor kan je beroep doen op Proxy Fields. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reinigen van speelplekken en sportvelden.

Waarom rubberen vloeren laten schoonmaken?

De open poriënstructuur van rubberen ondergronden maakt ze vatbaar voor het verzamelen van vuil, mos en algen, wat niet alleen het uiterlijk aantast maar ook zorgt voor een gladde ondergrond wat gevaarlijk is in een speeltuin of sportveld.

Door een regelmatige schoonmaakbeurt met geavanceerde reinigingsmachines kunnen we de originele kwaliteit van uw rubberen tegels of vloeren herstellen. Hierdoor verminderd het risico op uitglijden en wordt de levensduur van het speel- of sportterrein verlengt.

De innovatieve reiniginsmethoden van Proxy Fields

Voor de reiniging van rubberen ondergronden, maken we gebruik van de innovatie machines van Sandmaster. Zij staan internationaal bekend om hun reiniging van verschillende oppervlakten.

De machines werken op basis van een sterke waterdruk waardoor het vuil effectief verwijderd wordt. Daarnaast wordt het vuile water direct opgevangen met een uniek afzuigsysteem. Of het nu gaat om grote oppervlakken of smalle doorgangen, we hebben de juiste apparatuur om elk gebied effectief te reinigen.

Voordelen van regelmatig onderhoud

Net als elk ander type vloer, vereisen rubberen tegels en vloeren regelmatig onderhoud om hun kwaliteit te behouden. Door regelmatig rubberen vloer te reinigen, zorgt u voor een veilige en aantrekkelijke omgeving.

Compleet speeltuinonderhoud door Proxy Fields

Wil je je volledige speelplaats, sportveld of speeltuin een grondige opfrisbeurt geven? Bij Proxy Fields vind je één partner voor al je behoeften. Je kunt ook op ons rekenen voor het reinigen van kunstgras en zandreiniging

Moeten de speeltoestellen binnenkort gekeurd worden of hebben ze onderhoud nodig? Ook daarvoor kun je bij Proxy Fields terecht. We bieden inspectie, onderhoud en reparatie van alle speeltoestellen aan.

Speeltuin zand reinigen

Wist je dat de zandbak van speeltuinen al snel vol ligt met heel wat vuil zoals stenen, scherven en oud speelgoed? Laat daarom het zand van je speeltuin efficiënt reinigen met een trommelzeef. De ideale oplossing voor scholen en gemeenten.

onderhoud speeltoestellen

Vertrouw op ons ervaren team voor het onderhoud van uw speeltoestellen, zodat ze altijd in optimale staat verkeren voor veilig speelplezier.

Rubber tegel reiniging

Is jouw speelplek bedekt met rubberen tegels? Ook dan is het belangrijk dat deze regelmatig gereinigd worden. Bij Proxy Fields kan je terecht een grondige reiniging, waardoor de veiligheid en uitstraling van uw speelomgeving worden gewaarborgd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij Proxy Fields kan je rekenen op een deskundige reinigingsdienst voor uw rubberen vloeren. We werken steeds met het oog op het behoud van kwaliteit en het verbeteren van de veiligheid en de hygiëne. Vertrouw op ons voor een grondige reiniging en een frisse start voor uw buitenspeelplekken en sportvelden.

Contacteer ons voor jouw duurzaam project