Nieuwe partnership met Schmitz Foam

Onze nieuwe sterke partnership met Schmitz Foam uit Nederland is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Schmitz Foam is een toonaangevend bedrijf in de productie van Proplay® shockpads.

Circulaire shockpads van Schmitz Foam

Schmitz Foam is gespecialiseerd in de productie van Proplay® shockpads, die vervaardigd zijn uit XPE en volledig circulair recyclebaar zijn. Bovendien bestaan deze shockpads uit 100% gerecycleerde materialen. Deze materialen betreffen de beste kwaliteit foams die niet langer van nut zijn voor ’s werelds grootste foam-producenten en verwerkers. Door deze producten op te nemen in haar productieproces voorkomt Schmitz Foam dat deze foams terechtkomen in de afvalstroom.

Deze eigenschappen maken de Proplay® shockpads van Schmitz Foam een belangrijk onderdeel van ons Replayable™ systeem. Onze oplossingen naar valbeveiliging waar we uitsluitend met circulaire materialen werken en waarmee we ons richten op valdempingsveilige ondergronden in speeltuinen, speelvelden bij scholen, gemeenten, steden, kinderdagverblijven en recreatieparken.

Valdempende Proplay® shockpads

Bij de ontwikkeling van het Replayable™ systeem was het van in het begin duidelijk dat we 100% zouden inzetten op ecologische verbetering, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of veiligheid van de producten. In plaats van het produceren van lineaire producten, waarbij grondstoffen na gebruik worden weggegooid, richten we ons op het creëren van circulaire oplossingen, waarbij de grondstoffen na gebruik weer worden ingezet in nieuwe producten.

Met de Proplay® shockpads van Schmitz Foam kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan deze doelstelling. De shockpads zijn volledig recyclebaar en bestaan uit 100% gerecyclede materialen. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van de afvalberg en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien zijn de shockpads van Schmitz Foam van de hoogste kwaliteit en bieden ze een uitstekende, gecertifieerde valdemping. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in speeltuinen, speelvelden bij scholen, gemeenten, steden, kinderdagverblijven en recreatieparken.

"We zijn erg blij met deze sterke partnership met Schmitz Foam. We zijn toegewijd aan het vinden van duurzame technieken voor onze klanten en werken met Schmitz Foam stelt ons in staat om hoogwaardige, circulaire materialen te gebruiken voor ons Replayable™ systeem. Dat een innovatief bedrijf als Schmitz Foam in ons geloofd stemt ons dan ook bijzonder trots. Samen zullen we ons blijven inzetten voor duurzame oplossingen en een veilige speelomgeving voor iedereen. Door de krachten te bundelen, kunnen we een verschil maken voor de toekomst van onze planeet en de generaties die na ons komen."

"We zijn erg blij met deze sterke partnership met Schmitz Foam. We zijn toegewijd aan het vinden van duurzame technieken voor onze klanten en werken met Schmitz Foam stelt ons in staat om hoogwaardige, circulaire materialen te gebruiken voor ons Replayable™ systeem. Dat een innovatief bedrijf als Schmitz Foam in ons geloofd stemt ons dan ook bijzonder trots. Samen zullen we ons blijven inzetten voor duurzame oplossingen en een veilige speelomgeving voor iedereen. Door de krachten te bundelen, kunnen we een verschil maken voor de toekomst van onze planeet en de generaties die na ons komen. Kortom, de nieuwe partnership tussen Proxy Fields en Schmitz Foam is een belangrijke stap voor ons bedrijf en voor de circulaire revolutie die stilaan doordringt in onze sector. "

Word jij ook een gamechanger?