Een veilige speelplek voor kinderen in de Esdoornschool in Hombeek

Tijdens ons laatste project bij de Esdoornschool in Hombeek hebben wij met trots samengewerkt met onze partner Yalp om een innovatieve speelomgeving te realiseren. Dit betrof de volledige installatie van een speeltoestel en hoogwaardige valdemping, en wij zijn verheugd om te delen dat dit project niet alleen veiligheid, maar ook duurzaamheid vooropstelt.

Speeltoestel van Yalp: plezier en educatie in één

Ons team heeft zich volledig ingezet om een inspirerende speelplek te creëren die niet alleen voor amusement zorgt, maar ook educatieve elementen bevat. Het speeltoestel, geleverd door onze partner Yalp, biedt een dynamische en interactieve speelervaring voor de kinderen van de Esdoornschool. Met functies die zowel lichaamsbeweging als creativiteit bevorderen, draagt het toestel bij aan een gezonde ontwikkeling van de kinderen.

speelplaats met kunstgras

Reken op valveiligheid met ons Replayable 35 Systeem

Veiligheid staat voorop, en daarom hebben wij ons unieke Replayable 35 systeem geïntegreerd als valdemping rondom het speeltoestel. Dit geavanceerde systeem biedt niet alleen optimale bescherming bij valpartijen, maar onderscheidt zich ook door zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het Replayable 35 systeem is volledig circulair recycleerbaar, waardoor het bijdraagt aan een groenere toekomst voor onze kinderen.

Ons Replayable 35 systeem voldoet aan alle normen voor valveiligheid. Als erkenning van onze toewijding aan kwaliteit hebben wij een officieel certificaat ontvangen, waarmee we de gemoedsrust van ouders en schooldirectie versterken.

Duurzaamheid en veiligheid hand in hand

Dit project bij de Esdoornschool illustreert hoe duurzaamheid en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Door te investeren in hoogwaardige, recycleerbare materialen streven wij ernaar om niet alleen de veiligheid van kinderen te waarborgen, maar ook bij te dragen aan een gezonder milieu.

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking met Yalp en de Esdoornschool in Hombeek en kijken uit naar meer projecten waarin wij ons kunnen inzetten voor de veiligheid en het welzijn van kinderen, gecombineerd met een duurzame aanpak.

Deze game changers gingen je voor

Onze drijfveer is een duurzame wereld te creëren voor onze kinderen zodat ze veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarom zetten we alles op alles in het verduurzamen van velden, pleinen en speeltuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken we game changers met een gemeenschappelijk doel. Sluit je aan bij onze game changers.

Word jij ook een gamechanger?