State-of-the-art multisportveld bij Basisschool De Bel in Muizen

In een nieuwe samenwerking heeft Proxy Fields recentelijk een schitterend nieuw project voltooid bij Basisschool De Bel in Muizen. Het project omvat de installatie van een Multi sportveld, dat niet alleen uitblinkt op technisch gebied, maar ook op het vlak van duurzaamheid.

Duurzaam en veilig met ONE-DNA artificial gras en de Proplay shockpad

Het hart van het project is het gebruik van Proxy Fields’ revolutionaire ONE-DNA artificial gras en de Proplay shockpad van Schmitz Foam. Deze geavanceerde technologieën bieden een uitzonderlijke speelervaring en hebben diverse voordelen voor de kinderen van Basisschool De Bel.

Het ONE-DNA artificial gras staat bekend om zijn natuurgetrouwe uitstraling en superieure duurzaamheid. Dit type kunstgras zorgt voor een consistente speelervaring, ongeacht de weersomstandigheden, en vereist minimaal onderhoud. Het biedt de perfecte ondergrond voor verschillende sporten, waardoor kinderen een gevarieerd scala aan activiteiten kunnen beoefenen.

De Proplay shockpad van Schmitz Foam voegt een extra laag van veiligheid toe aan het multisportveld. Deze schokabsorberende laag beschermt de gewrichten van de kinderen tijdens het spelen, waardoor de kans op blessures aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien draagt het bij aan een verbeterd balgevoel, waardoor de sportieve ontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van dit project is de sterke nadruk op duurzaamheid. Het gehele systeem is ontworpen met het oog op een minimale impact op het milieu. Het ONE-DNA artificial gras is vervaardigd met duurzame materialen en is recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. De Proplay shockpad is gemaakt van gerecycled schuimrubber, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het bevorderen van circulaire economie.

100% circulair recyclebare systeem

Een ander opvallend kenmerk van het Proxy Fields project is het 100% circulair recyclebare systeem. Na het einde van zijn levensduur wordt het veld volledig kosteloos door Proxy Fields opgehaald en gerecycled. Dit benadrukt het engagement van Proxy Fields voor een gesloten kringloopsysteem en draagt bij aan het verminderen van afval op lange termijn.

Basisschool De Bel heeft met dit nieuwe multisportveld niet alleen een technisch geavanceerde speelruimte gekregen, maar ook een duurzame omgeving waarin kinderen veilig kunnen spelen en leren. Proxy Fields blijft zich inzetten voor innovatieve projecten die niet alleen voldoen aan de hoogste technische normen, maar ook bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst. Het project bij Basisschool De Bel in Muizen is daar een schitterend voorbeeld van.

Deze game changers gingen je voor

Onze drijfveer is een duurzame wereld te creëren voor onze kinderen zodat ze veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarom zetten we alles op alles in het verduurzamen van velden, pleinen en speeltuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken we game changers met een gemeenschappelijk doel. Sluit je aan bij onze game changers.

Word jij ook een gamechanger?