Een speelpleintje waar kinderen volop kunnen genieten

We mochten dit geweldig project van de stad Antwerpen mee helpen uitwerken: een vluchtelingenkamp voor Oekraïense vluchtelingen werd deels omgebouwd tot een tijdelijk schooltje, zodat ook de Oekraïense kinderen naar school kunnen gaan.

Antwerpen koos voor een duurzame oplossing

Wanneer we de stad Antwerpen benaderde met ons circulair valdempend systeem, waren ze meteen overtuigd van onze duurzame oplossing voor speelvelden. Ze gingen akkoord met de aanleg van een speelveld van meer dan 1000 m² op Linkeroever.

Door te kiezen voor ons ONE-DNA™ gras maakt de stad meteen een geweldig statement, die geen dag te laat komt.

Kunstgras heeft al vele voordelen richting valdemping, waterbuffering, etc. …, maar nu het ook 100% herwerkt kan worden tot nieuw gras, verkleinen we ook drastisch de afvalberg.

Kunstgras speelpleintje Linkeroever

Een primeur in België

De stad Antwerpen is met dit project meteen de eerste stad die afstapt van het ‘single-use kunstgras’ en zo zorgt voor verduurzaming van de stad. Het is dus onze eerste game changer die mee bijdraagt tot een betere wereld voor onze kinderen.

Wist je dat Proxy Fields een nationale primeur is? We zijn het allereerste bedrijf in België met 100% circulair kunstgras. 

Deze game changers gingen je voor

Onze drijfveer is een duurzame wereld te creëren voor onze kinderen zodat ze veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarom zetten we alles op alles in het verduurzamen van velden, pleinen en speeltuinen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken we game changers met een gemeenschappelijk doel. Sluit je aan bij onze game changers.

Word jij ook een gamechanger?