Duurzame speelplaats op jouw school?

Ga voor een duurzame school met circulair ONE-DNA™ gras van Proxy Fields. Het zorgt voor een visueel aantrekkelijke speelplaats en is goed voor het milieu.

Kies voor onze gecertifieerde,
duurzame en veilige systemen!

Kinderen moeten kind blijven, net door ze te stimuleren om buiten te spelen, doen ze ervaringen op die hen écht helpen bij hun latere ontwikkeling. Proxy Fields zet zich volledig in om kinderen toegang te geven tot gezonde en educatieve speelervaringen die hun fysieke, sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling ondersteunen.

Veilig en valdempend

Onder ons ONE-DNA™ kunstgras leggen we steeds een circulaire valdemping van Schmitz Foam. Deze ondergrond is volledig circulair recycleerbaar en heeft een heel waterdoorlatende en bufferende functie. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten en spelen op de speelplaats van jouw school.

Duurzaam buiten spelen

Ons Replayable™ systeem is bestand tegen zwaar voetverkeer en weersomstandigheden. Het raakt niet beschadigd door de zon of slijtage. Ideaal dus voor scholen waar veel kinderen over het gras lopen.

Stimuleert creativiteit

Kunstgras zorgt voor een aantrekkelijk oppervlak. Het bestaat bovendien ook in verschillende kleuren. Wetenschappelijke studies tonen duidelijk aan dat felle, mooie kleuren, het creatief denkvermogen bij kinderen optimaliseert.

Onze missie: een veilige en verrijkende omgeving voor kinderen creëren

We willen kinderen een veilige omgeving bieden waar ze kunnen spelen, leren en groeien. Wij geloven dat spel en plezier essentieel is voor de ontwikkeling van een kind en een basis vormt voor gezonde groei en leren. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk kind, ongeacht zijn achtergrond, toegang heeft tot mogelijkheden voor spel en beweging.

Om ook onze duurzaamheidsdoelstellingen tegen 2025 te halen, zetten wij volledig in op ons 100% circulair Replayable™ syteem. Dat als eerste duurzame valdemping op de markt brengt.

Waarom kiezen voor artificieel gras?

Onderhoudsvriendelijk

Het is onderhoudsarm en hoeft het niet te worden besproeid of gemaaid zoals natuurlijk gras, wat tijd, geld en middelen bespaart. Dit maakt het een ideale oplossing voor speelplaatsen en andere ruimtes die vaak door de kinderen worden gebruikt.

Waterdoorlatende ondergrond

Al onze systemen zijn getest en gecertifieerd op ‘lekkage’: dit wil zeggen dat er geen micro-plastics afbreken en zo de grond insijpelen!

Het Replayable™ systeem heeft ook een water bufferende werking, wat ervoor zorgt dat bij hevige regenbuien het water vertraagt de grond insijpelt, wat dan weer zorgt voor minder wateroverlast.  Dankzij het LimeFill™ systeem creëren we een verkoelend effect doordat het langer het vocht vasthoudt en daardoor zorgt voor een lagere temperatuur van de mat. 

Contacteer ons voor jouw duurzaam project